...
  • Darun
    Remélem a DLC-kkel együtt vetted meg. Azok még egy lapáttal rátesznek az amúgy is szinvonalas játékra, és a F3 kiegészitőivel ellentétben történetük is van, méghozzá lazán összefüggő. Én egyébként nem vettem észre hogy a Vegas térképes kisebb lett volna. Ennek a fő oka az, hogy úgy van megcsinálva a térkép, hogy körbe kelljen járnod az egészet. Szerintem nem kevésbé változatos mint a F3, mindkettő alapja egy puszta. Igaz hogy a DC körüli jobban adja a poszt-apokaliptikus hangulatot. Rám igazából a F3 volt nagy hatással, mivel az volt az első fps open world játékom. A mai napig emlékszem, mikor először kiléptem a Vault-ból és percekig csak álltam. Egyrészt lenyűgözött a látvány, a pusztulás, másrészt akkor éreztem először, milyen kis apró pont vagyok a Wasteland közepén. Engem a Vegas eleje nem igazán nyűgözött le, sőt, kicsit nehezen zökkentem bele a F3 után. Viszont ha neked már most tetszik, akkor később imádni fogod. Az Obsidian meg megérdemli hogy az Armored Warfare-t fikázzuk, ha egyszer nem elpazarolják a tehetségüket.