...
-
Malachit #5622 A független verziót én is kijátszottam egyszer. Utána nekiugrottam megint, de inkább elkanyarodtam a kiegekre. Szerezd be őket, nagyon élvezetesek :)
Én a pocok típust csináltam :d Annyi pénzem volt, hogy az egész játék valamennyi karakterének minden cuccát megvehettem volna zsebből. Fegyver meg annyi, hogy 2 hadsereget is kiállíthattam volna :D
Ott raktam le a játékot olyan 1 éve, hogy döntenem kellene akarok-e atomot, vagy csak egyik, másik esetleg mindkét frakcióra küldök, de istennek se tudok dönteni :( Rágja az oldalam a kíváncsiság, de a repumat meg nem szeretném bukni. Szerintem az lesz, hogy kap mindenki, megnézem az új két területet minden fűszálat nagyítózva, majd a no nuke verzióval megyek tovább.
A postás csákót valakinek sikerült leölnie a kieg végén? (beszélgetés adja a lehetőséget a harcra) Én próbáltam, de nállam lehetetlen szint. Valami 3 órát próbálgattam különböző taktikákkal, de úgy se sikerült, hogy rádurrantottam az egyik tárolt atomot, majd max speed és sebzés kokszolás + ami volt nálam 3 turbó ideje alatt arcba soroztam GA shotgun, rakétavető, Plazma, lézerrel de nem feküdt meg. Hihetetlen mennyiségű HP-ja és páncélja lehet + a gyógyító robot is mindig újra jött és visszahúzta. Legjobb eredményem valami 15-20% maradék HP csík volt. Csak kíváncsiságból csináltam volna (lehetőség miatt) :)
Talán még 1 kiegem maradt hátra, ha jól emlékszem. Moddok mennyit dobnak a játékidőn +ban? Már mindenhova bekukkantottam alap térképen és szinte az összes beszédlehetőséget kipróbáltam haladás közben. (valami 3-400 óra van a játékban). Korábban voltak moddok sorolva itt a fórumban. Valaki megismételné esetleg melyikeket érdemes felrakni? meg ha nem baj jó lenne egy leírás a telepítéshez is :) Kösz előrr is :)