...
-
R3nton #5465 Áh nem hardcoreon nyomtam, simán közepes nehézséggel, ahogy alapból be volt állítva. Nem volt túl nehéz így, bár azért volt egy-két pillanat, amikor megizzasztott a játék. OWB-nek 2x kellett neki állnom, mert először hülyén álltam neki. Meg hát ez a Blood Money tényleg nagyon durva lett, volt, hogy párszor majdnem sírógörcsöt kaptam :D De csak megcsináltam :D De nem tetszett. OWB meg főleg az Usyless-es DLC nagyon tetszett.
Amúgy a csillagkupakos dologért elég jó lett a reward, nagyon durva az a lézerpisztoly. Ugyanakkor a sebzése, mint az alien blasternek. Jó mondjuk az alien blaster verhetetlen a játékban. :D 100% hogy critical ez így nagyon OP szerintem. :D És a dry wellses rewardok is nagyon jók voltak :D Fatmant is találtam xd
Most fejeztem be a játékot, jó kis játék ez. Nem nagyon van ennél jobb szerepjáték szerintem. Esetleg a Mass Effect története miatt felveheti a versenyt vele, bár az teljesen más játék.
De sandbox kategóriában ez a legjobb. :D Érdekes nekem például az elder scrolls világa nem annyira jön be. Fallout sokkal jobban tetszik :)