...
  • Darun
    A sima AP lőszer nem amortizálja gyorsabban a fegyvert mint a sima. Mellesleg az energiafegyverek közül sincs mindnek DTI-je. Bár lehet rosszul emlékszem, lévén ritkán használom őket. És végül ha lopakodás közben lősz, akkor nem számit az ellenség DT-je. Jah, meg az sem hátrány ha fejre célzol. Ezért vicces hogy a légpuska a leggazdaságosabb fegyó, mert olcsó a lőszer, maga a fegyver is, ráadásul egyszerűen lehet javitani és a lesből leadott fejlövés azonnal megöli az egyszerű ellenfeleket.

A multiplasnak nincs, csak a Gaus-nak van, de azt már nem fogod megtalálni. A sima plazmának is van neves változata.

A mostani karim enyhén gonosz, bár 50. szinten kireseteltem, de azóta sikerült visszagyúrnom. A cannibalism csak lopakodó módban működik, viszont csak halott ellenfeleken alkalmazhatod. Ha nem HC módban nyomod, akkor nincs nagy jelentősége, max a - karma miatt.

A Stealth armour tényleg jó, de igazából csak a beszólásai miatt, illetve néha jó hogy automata nyomja a gyógyszereket, bár néha meg zavaró. Stealth boy-t viszont ha jól emlékszem csak kettőt használtam, egyet feladathoz. Azért a Fallout3 kinai lopakodó páncélja sokkal durvább volt ennél. Én most Elit Riot Gear-t használok, elég jó a DT-je és nem frakció páncél. Bár igazándiból csak a kinézete miatt hordom.