...
-
Darun #5462 http://fallout.wikia.com
Itt konkrétan mindent megtalálsz. Egyébként a 87-es páncél nyilván Legion, hiszen az az ő területük, ráadásul a Légió ugye törzsek beolvasztásából született. Ami a BoS-nak külön vannak páncéljai, a játékban nem kevés normál szervó páncél is akad.
A Honest hearts-be konkrétan bármit tök fölösleges elvinni. Elsőre én is bepakoltam egy csomó cuccot, aztán kiderült hogy nem kellett volna. Pár hete toltam végig ismét, ha jól emlékszem akkor semmit nem vittem magammal, illetve egy koszos ruhát, hogy még se meztelen kezdjek neki a kalandnak. Az is igaz hogy már 40+ szintem volt, tehát minden skillem 80% fölött volt. Nem spoilerezek, ezért nem is irom le hogy miért nem vittem semmit, de ha elindultál elárulom.
Én kifejezetten nem kedvelem az energia fegyvereket. A mostani karimnak ráadásul még szopó is lett volna, mert van cannibalism perkem és a dezintegrált ellenfeleket nem lehet megenni. Mondjuk a Fallout 3-ban sem nagyon használtam őket. Egyedül a játék vége felé az Enklávé bázisról menekülve vettem hasznát a Gatling lézernek, mert az a robotok ellen elég hatékony. Annyit azért leirok (talán nem lesz nagyon spoiler) hogy a DLC egy rezervátumban játszódik és az ellenfelek 99%-a törzsi harcos illetve vadállat.
Én a rakétavetőket se komáltam, egyrészt jobban jártam hogy eladtam őket, olcsó fegyverekkel sokkal gazdaságosabban lehet pusztitani, másrészt anno a végjátékot megpróbáltam egy fullos Red Glare-el megcsinálni, és egy normál légiósra 4 rakéta kellett. Szóval ment a kukába. Amiről beszéltél, az az Elijah Yuri rigged Tesla Cannon. Nekem túl nehéz, ráadásul elég durva sebzése van, sztem az ellenfelek többségére pazarlás vele lövöldözni. Én jobb szeretem a hagyományos golyós fegyvereket, az első végigjátszásnál sztem a neves légpuskát használtam a legtöbbet, a Fallout 3-ban meg a sima vadászpuskát illetve a Backwater-t.