...
-
R3nton #5460 A 87-es törzs páncélja mit tud? Miféle frakció? Igen néztem, hogy pár brotherhood of steelhez kapcsolódó helyen lehet szerezni t45b-t, de én felrobbantottam a bázisukat. Iszonyatosan idióták. Az apokalipszis követői sokkal jobb fejek, sőt még az enclavésok is itt new vegasban. Am ja tudom, de én nagyon bírom a Yes Man dumáját. Mr House már halott, Yes Man pedig már feltöltötte magát a hálózatra, mint a terminátorban a skynet :D Sőt a végén még le is pöcköli az NCR tábornokot xd
Ez most kicsit szívás lehet ez a DLC, hogy csak 100 kilót lehet cipelni, remélem jó cuccok mellett döntöttem. Megpróbáltam kis súlyú fegyvereket vinni. Bízok a plazma defenderben. Meg még vittem egy jó fegyvert, aminek viszont nagyon hamar romlik az állapota, viszont nagyon sok lőszerem van hozzá. E-akkumlátort használ, és ilyen batár nagy OWB-ben találtam. Elijah különleges fegyvere, igazából jó nagy, hasonló, mint a mininuke vető, amit még nem találtam a játékban. És gatling lasert se, amit nagyon sajnálok. Rakéta vetőből is csak 1el futottam össze, meg ugye ezzel a red valamivel, ami távcsöves, de eladtam, mert nagyon rossz a robbanós skillem. Mindig az energia fegyverekre tolom fel a skillt...De a legdurvább az alien blaster xd kár hogy véges a lőszer :D