...
-
Darun #5459 Talán nem lövök le nagy poént, de ha összegyűjtöd az 50 kupakot, a megnyiló helyen találhatsz egy neves lézerpisztolyt.
A robbanás után megnyilt területen (Dry Wells) valóban van T-45d páncél, de olyat találhatsz máshol is. Ellenben van egy nevesitett páncél is, a 87-es törzs páncélja, amiből csak egy van.
Egyébként a szó hagyományos értelmében nem dolgozol a Yes Man-nek. Őt eredetileg Benny akarta arra használni, hogy átvegye az irányitást a Securitron sereg felett. Viszont miután ő kikerült a képből, a lehetőség a játékosé, Yes Man abban segit hogy átvehesd Mr House helyét.
Anno én is a Lonesome Roaddal kezdtem, viszont sorban az az utolsó DLC. Egy kicsit nekem is hiányzott hogy a játék végén nem lehet szabadon mászkálni mint a 3-ban, de végülis a lehetséges befejezések túl nagy változásokat eredményeznének, hiszen akár az összes frakciót eltüntethetjük. Egyébként én is úgy csináltam hogy végigvittem, aztán visszatöltöttem az utolsó mentést és elkezdtem összeszedni a neves fegyvereket.