...
  • ratgab
    Tudom, hogy nincs tökéletes játék! Amit hiányoltam: a frakciók jelentőssége szerintem nagyon alacsony volt, nem lehetett aludni, dehidratálódni (utóbbi kettő az igazi atomháború utáni survivor érzéshez kellett volna), nem volt súlya a lőszernek (ez milyen ez már, hogy több ezer lőszerekkel szaladgálsz, szintén survivor érzésnek gyomros), kicsit keveseltem a fegyverek számát és kevés volt köztük a sufnituning fegyver (sehol egy háború utáni közelharci szúró vasdarab vagy valami, vagy sehol 1-1 átalakított vadászpuska). Majd elfelejtettem! Nem lehettél raider, csak adott frakciónak lehettél a tagja, de az sem járt gyakorlatilag semmivel csak bemehettél bizonyos helyekre! Ja és nem volt szerencsejáték (egyenesen imádom a virtuális szerencsejátékot, játék a játékon belül :-D )

De imádtam a grafikát, az ellenfeleket, a fegyvereket, az atmoszférát, a zenéket (zseniálisan el vannak találva), a gyűjtögetős, harácsolós életmódot, a rengeteg lootot, a kutakodást romos épületekben, a történetet, a nagybetűs FEELING-et! Hangulatban nem sok játék veszi fel vele a versenyt!

Mivel ezek nagy részét az új részben beépítésre kerülnek, ezért még akkor is ha nagyon az alapokat nem is változtatják meg, minden ízében tetszik a játék (és a még hatalmas plussz pont a szememben: lesz western típusú colt benne, és én azt nagyon,de nagyon szeretem!)