...
-
Darun #5445 HP szempontjából azért ott is voltak durva ellenfelek, a mutáns behemót alatt volt valami szupermutáns vezér vagy mi a rák. Ha jól emlékszem, Tartalékos puskájával szupermutáns mester volt a legdurvább amit egy lövésből le tudtam szedni, a vezérrel már trükközni kellett. Ott annyiból még gáz volt a játék rendszere, hogy a power armour gyengébb volt, az enklávé és a BoS harcosait ugyanúgy le lehetett szedni egy lövéssel, mint a mezei ghoulokat. Ennyiből jó a NV rendszere. Meg itt vannak területek, amiket ellenfelekkel zártak el, nem pedig olyan kapukkal, amiket csak valamilyen scriptelt esemény nyit meg. Mondjuk a Cazador szerintem indokolatlanul erős lett, a Deatclaw-k viszont megkapták azt az erősséget, amit már a F3-ban is megérdemeltek volna.
Egyébként aki inkább történet orientált, annak érdemesebb minél tovább húzni a békés időszakot a frakciókkal. Elsőre megpróbáltam jó fiú lenni és a légió nem volt szimpi, igy amikor találkoztam a Caesarral, azonnal harc lett. Viszont a vele való beszélgetésből rengeteg minden kiderül, ami fontos a háttértörténet szempontjából.