...
  • Darun
    Ez egy igazán hasznos információ volt, köszönöm! Pláne hogy ez nem éppen a magától értetődő kategóriába tartozik.

Végül is a Maria-s dolgot is sikerült megoldani. Amikor először beszéltem a Caesarral, el kellett hagynom a tábort, mert a Science-em nem volt elég magas hogy meghackeljem a bunker biztonsági szintjét. Viszont tegnap visszatértem és most már simán engedte hogy ellopjam Benny-től Maria-t. Viszont majdnem meg is szivattam magam, mert ugye az erőd bejáratánál elvesznek minden nem "holdout" fegyvert. Ezzel nem is volt gond, végigmentem a sátrakon és a ládákból egy csomó fegyvert szereztem. Csakhogy a bunkernél ismét volt egy őr, aki visszaadta az összes fegyóm. Ha ezt megforditjuk, kifelé el is fogja venni őket, szóval gyorsan visszatöltöttem és egy ládában elrejtettem a szerzeményeket, beleértve Maria-t is.

A Mr. House-os Achi is majdnem meglett, de ha megölöm, akkor eltűnik a robotcsaj aki a Snowglobe-okat gyűjti, szóval úgy gondoltam hogy inkább biztosra megyek és előbb végigmegyek a DLC-ken, addig még élhet egy kicsit Mr. House.
    Szerintem egyébként ez adja a játék igazi kihivását. Egyszer már végigtoltam a játékot, de most valamiért nem akaródzott odaadnom a Platinum chipet. Aztán megöltem House-t és buktam egy csomó küldetést. Visszatöltöttem és végül odaadtam neki a chipet, had legyen boldog, és voila, nem buktam egy küldit se. Vagyis azzal hogy visszaadjuk neki, semmi olyasmit nem tettünk, amit később ne lehetne módositani.
    Az is érdekes hogy House halála szinte az összes frakciónak érdeke, vagyis a megölésével szinte minden frakciónál nő a "fame". Ráadásul ez az egyik feltétele az Enklávés küldetésnek. Viszont úgy kell lavirozni, hogy Arcade meg nem szivleli a légiót. Azt sem árt figyelembe venni, hogy a Bennyvel való találkozás után a TOP előtt ott vár ránk a légió küldötte, meg keresni fog az NCR is, mindketten elnézik a frakciójuk ellen elkövetett eddigi "bűnöket". Vagyis is itt a negativ Fame resetelődik. Ez meg azért érdekes, mert pl én ezek után kezdtem el tevénykedni Forlone Hope-ban és ott az elveszett készlet visszaszerzésénél ránk támad a légió pár embere. és bár önvédelemből kénytelenek leszünk megölni őket, a légiós fame csökkenni fog. Szerencsére nem veszélyes mértékben.

Ami viszont tetszett (és egyben bosszantó is volt) hogy a légiós arénában nem engedtek harcolni, mert női karakterem van. :D