...
  • Darun
    Lehet rosszul emlékszem, de mintha a játék eleji gekkók nem adtak volna túl sok húst. Ráadásul és a túlélést nem is nagyon fejlesztettem. Ellenben Ruby radscorpionból készült ocsmányságából mindig van nálam, az elég jól csökkenti az éhséget. Az igazsághoz hozzátartozik a is, hogy iszonyatosan harácsoló vagyok, különböző helyeken van felhalmozva pár száz kiló kajám, de az enyhe éhségnél még nem szoktam parázni. Am a brahmin steak ad +1 erőt is és elég jól csökkenti az éhséget. Én már eljutottam Vegasba meg a Legion erődbe is, de stimpackot én is alig használtam, pedig van egy ilyen Challenge is, szóval rá kéne feküdni. Jaj, ha már szóba került és kihívás, ajánlom figyelmedbe a játék Challenge rendszerét. Pl. közelharci fegyverekkel Deathclaw-t vagy vascsővel robotot ölni azért már kihívás. Vagy l a Ceasart késsel. Szerintem az igazi kihívás viszont a bombával Cazadort ölni lesz, mert elég gyorsan repülnek. A mutáns lények atommal való likvidálása inkább vicces sztem, bár megvallom őszintén, nekem a Vegasban a nagy pukkantók nem jöttek be, atomot pl semmilyen formában még csak nem is próbáltam.

Hogy kicsit szapuljam is a játékot, érdekes hogy légpuskával le lehet fejezni valakit, a Red Glare-ből viszont ha kitárazol, az se elég egy légiós megöléséhez. Hmmm... hmmm...

Egyébként modokat továbbra sem próbáltam, mint mondtam, nekem maguk a küldetések adják a kihívást. Régen sokat szerepjátékoztam, nekem fontos hogy a karit a személyiségének megfelelően tudjam kijátszani, tehát jól meg kell gondolnom hogy kinek mikor mit válaszolok.

Az alvás egyébként tényleg olyan, hogy alszol egy órát és utána úgy is előbb megtelik a hátizsákod cuccokkal mielőtt elálmosodnál. Asszem talán egyszer volt álmos a karim, akkor is csak azért, mert sokat utaztam és nem lootoltam semmit, csak küldiket vettem fel. Szóval az a legkisebb probléma. Meg a Well Rested is sokkal előbb lejár mint hogy álmos lennél, és azért ha már van olyan hely ahol ki tudod magad aludni, akkor úgy mész mindenhová. Esetleg ha lassabb fejlődés kihívásnak számít, akkor ne aludj olyan helyen ahol Well Rested leszel.