...
  • Darun
    Sejtettem hogy a "nehezítés" kimerül ennyiben. Igazából ahogy néztem a HC is inkább csak hangulati dolog, illetve nekem eddig folyton éhes volt a karim, ezt most megoldottam Cannibal perkkel. Meg ugye a lőszernek is súlya van, így kevesebb cuccot cipelhetsz, de ez meg csak annyira "nehezítés" hogy többször kell fordulnod, ami inkább csak bosszantó mintsem tényleges nehezítés. Esetleg vedd fel a Small Frame trait-et, ettől jobban sebződnek a végtagjaid. Nekem ez bejött. Mondanám hogy ne fejleszd a fegyveres skileket, de sztem az is inkább idegesítő mint tényleges nehezítés. Mondjuk ha tényleg kihívást akarsz, akkor menj neki azon a szinten Deathclaw csordának vagy Cazador rajnak. Lehet én vagyok béna, de ezek még nagyobb szinten is elég neccesek. Az ellenfelek "intelligenciája" viszont tényleg... hagy némi kívánni valót maga után. Esetleg majd írd meg a véleményed a Sierra Madre-ról, ott nem lehet aludni a külső faluban (nekem legalább is nem sikerült) az mondjuk HC módban kicsit érdekesebb lehet.
    Én azt mondom, a játékban nem is igazán az ellenfelek lehentelése a tényleges kihívás, hiszen ebben alulmúlja a legtöbb fps-t. A kihívást az jelenti, hogy a lehető legtöbb küldit megold a lehető legjobban. Én pl most második végigjátszásra megpróbáltam optimalizálni kicsit, és rosszabb lett mint elsőre. Igaz hogy "gonosz" karival azért nem olyan egyszerű lavírozni a frakciók között. Más szempontból meg könnyebb vele.