...
  • Darun
    A poén az, hogy azt az ajtót meg lehet kerülni. A hátsó folyosóra vezet. Asszem annyi értelme van csak, hogy ha megtámadod a King-et, akkor ő arra menekül ki, de neked meg kerülnöd kell, mivel kulcsra zárja. De én valahogy megszereztem tőle, anélkül hogy megöltem volna. Viszont csak azért mert csatlakozol a King-hez, nem kapod meg, én ugyanis most is ezt választottam, de nem nyílt ki az ajtó és kulcsot sem kaptam. Illetve lehet hogy a King helyettese miatt van jelentősége, mivel hozzá is tartozik egy quest.

A Challenge-ket már leírták a többiek, azt látod a Pip-Boyon. Elég elmebeteg feladatok. Viszont egyik sem teljesíthetetlen, legalább is ezt mondom első blikkre. A neves tagok megölését mindenképpen szeretném megejteni, a Deathclaw ölést úgy tervezem, hogy besegítenek a companionok és a legerősebb használható fegyverrel végzem ki őket. A robotosnak az lehet a trükkje, hogy ki kell kapcsolni őket, utána meg leverni az életüket. Esetleg ha ez nem működne, akkor szintén legerősebb fegyver/ap ammo és lopakodásból. Bár ez meg azért nem lesz könnyű, mert ugye a lopakodás rendszert elég jól elb*szták még a F3-hoz képest is.

A companionok csak HC módban halnak meg végleg. Viszont én pl most rámentem a Radscorpion nestre, arra ahol a missing laser pistol van, és az a retardált Rex az összes nagy skorpióra ráment egyedül és kb az első ütésbe bele is halt. Ennyit arról hogy közelharcnál nem rohannak bele vakon a csatába. Mondjuk ez csak a másodlagos companionokra igaz, mert Veronica megvárja míg én is belendülök. Pedig ő meg nyugodtan mehetne előre, mert kb 2 ütéssel megöl szinte bárkit. A Vault 22 előtt is megölték csórit a mantisok, szóval néha nem árt szólni neki hogy "wait here" és lerendezni az ellent, mert szeret kamikázézni. Én most megoldottam, mert berohantam elé, nem zavart hogy sebződök, mert a folyamatos éhség miatt úgy is kellett zabálnom.

Küldim nekem is van egy valag, a probléma az hogy rengetegszer kell valamilyen skill, ami ugye +xp-t ad, én meg mindig megvárom míg kellően skilles leszek és csak akkor teljesítem. Ráadásul én még nagyon nem is lövöldözhetek, mert csak a nemharci skilleket fejlesztettem, szóval elég tré még a karim.