...
-
Darun #5384 Nekem soha nem volt még csak hasonló problémám se VATS-ban, se itt, se a F3-ban. Le is kopogom gyorsan. Mondjuk van helyette más amitől agyfaszt kapok.
Elsőre én is úgy vittem végig, hogy NCR és mindenkit az ő oldalukra állítottam. Most Legios karit akartam, de már látom hogy nem lesz belőle semmi. Egyébként, miután végigtoltam, visszatöltöttem az utolsó mentést, és megpróbáltam a "semleges" változatot, rágyúrtam a FoA fame-re és a legvégén ráküldtem a Securitronokat az NCR-ra. Most az a tervem hogy megcsinálom az összes NCR küldit, ami nem okoz legion fame vesztést, aztán a Lonesome Road végén mindkét fél kap egy atomot.
Ami az acsikat illeti, sztem a kaszinó kifosztás abszolút nem nehéz, nekem minden gond nélkül sikerült. Viszont vannak ***-os GRA Challenge-ek, amik elég durvák, a Raptr acsi figyelő szerint asszem azt csinálták meg legkevesebben. Ehhez olyanokat kell csinálni mint: 9-es vassal megölni Mr. House-t, adott fegyverrel végezni neves légiós/NCR tagokkal, végezni Cézárral, saját fegyverével megölni Benny-t, meg nem tudom hogy ezek hány csillagosak, de pl atommal mutáns bogarakat ölni, bóvli fegyverekkel Deathclaw-t ölni meg hasonlók. Összesen 75 van, ebből az első karival 55-t sikerült teljesíteni.