...
  • Darun
    A Mysterious Stranger azért jó, mert van hozzá egy acsi, asszem talán Xp-t is kapsz ha teljesíted. Ráadásul egy lövéssel megöl bárkit, ennek ellenére még is poénból kitáraz mindenkire. Viszont, ha jól emlékszem, nem kapsz Xp-t azokért az ellenfelekért, akiket ő öl meg. Szóval én most nem is fogom felvenni.

Nekem asszem nem sikerült szóra bírnom E-DE-t, ellenben van neki egy mellék küldije, amikor elkezd audiologokat lejátszani. Annak a végén (is) kapsz tuningot ED-E-hez.

Am 12 szinten bejutottam a Strip-be. Mondanom se kell, nem sokat érek vele a kaszinózáson kívül. Az éhséget még nem sikerült tartósan 200 alá vinnem. Ezzel kapcsolatban fel is merült egy kérdés: a kannibalizmus perkel ha megeszek valaki, akkor csökken az éhség szint? Mert ha nem, akkor nem fejlesztem ki. Délen mostanában nem is nagyon fogok tudni rambózni, mert "nem ér el" addig a Well rested. Még is csak jó lett volna az a szoba Novac-ban :/
    Az eredeti tervem az volt hogy egy gonosz csajjal terrorizálom a Mojave-t, de úgy vettem észre hogy a fejlődés ezt nem igazán támogatja, mivel az Xp-s küldik jelentős részét olyanok adják, akiknek segíteni kell. Szóval kénytelen leszek mindenkit tutujgatni, mielőtt belekezdek a mészárba.