...
  • Darun
    Lehet hogy nincs annyi mint a F3-ban, de sztem akad így is elég. A játék elején úgy se nagyon mész olyan helyre, ami sugároz, később meg ha megcsinálod a OWB-t, bármikor visszamehetsz ingyé "fertőtlenítődni". És emlékeim szerint nem is olyan drága. Esetleg érdemes Rad-X-el kombinálni, asszem a Vault 34-ben rajtam folyamatosan volt. Meg sugárvédő öltözet. Bevallom, számomra annyira nem is volt emlékezetes, csak a sugárzás miatt. Az tény hogy olyan, mint egy labirintus, hasonlóan a Vault 2-höz (ha jól emlékszem abban voltak a mutáns növények). Lehet hogy az is közrejátszott, hogy a Vault 2-t egyedül derítettem fel, a 34-ben meg velem volt E-DE meg Cas vagy Boone.
    És ha már Vault, a fiend Vaultban ráadtam Cas-ra egy armourt, név szerint nem tudom melyik volt (valamelyik fosztogató), de a fiend férfiaknál a felsőtestüket csak egy "töltényöv" fedte. Sajna Cas kapott melltartót is hozzá, de azért nagyon szexi volt rajta :D
    Mostanában egyébként kicsit kevesebbet játszok, mert Vegasban sok helyen kifagy a játék töltés közben. Főleg a Wrangler meg a Mormon Fort helyszíneknél veszti el a fonalat előszeretettel.