...
  • Darun
    200 alatt én se foglalkozok vele. Főleg mivel az éhségből Nashorn néni kutyulmánya 190 körül vesz le. Meg hát az a -1 erő még nem vágott földhöz, végül is csak -10 kilót jelent így is tudok cipelni 190-et meg ami a követőnél elfér.
    Ha belegondolsz, logikus hogy a szervókesztyű nem közelharci hanem fegyvertelen támadás. Lényegében olyan mint egy fémből készült boxkesztyű. Vagyis nem úgy támadsz vele mint a közelharci fegyverekkel (ütés/vágás/szúrás) hanem úgy, mint ha ökölharcolnál.

Ami a képet/grafikus modot illeti, szerintem jól néz ki, szép élesek a textúrák és élénkek a színek. Én pl pont ezért nem raknám fel semmi esetre sem, mert szerintem pont a komor, egyhangú színek használata adja meg a játék alapvető hangulatát. Mondjuk ez a F3-ra jobban igaz, a Vegasban akár ez is elmehetne, lévén itt nem volt közvetlen becsapódás. Viszont a mosottas, néhol kifejezetten igénytelenül kidolgozott táj zavaró tud lenni, pl amikor belátok a sziklák alá, vagy a kövek 30 centivel a talaj felett lebegnek, esetleg a Coyote den, ami a pipboy fényét is elnyeli. De ezekkel relatív ritkán találkozom, így elviselem őket.
    Nekem inkább a "hangulatos" jutna eszembe, és nem csak a Grand Canyonról, hanem pl Lonosme Road nyitóhelyszínéről, ahonnan rálátni az egész völgyre. Különösen este gyönyörű, ahogy megy le a nap és a porvihar átszáguld a tájon. De a Vegast körülölelő sivatagi részeken is nagyon szép a homokvihar, vagy amikor a szél csak a port kapja fel.