...
  • RPG Assassin
    Mondjak valami kurva vicceset?
    Egy időben toltam a Warhammeres móddal. Abban a Grey Knight egységek a legtápabbak.
    Na már most. Volt egy vagány csapatom, 3 Grey Knight Terminatorral, 1 Justicarral, és 5 Sime Grey Knight-al. És még volt vagy 8 Marine-om.

Úgy döntöttem hogy a 8 Halálkarom most meghal mert azért se akarok kerülni. Aham. Féllábon sántikálva törött végtagokkal másztam ki négykézláb mikor az utolsó és egyben végzetes ütést megkaptam. Szerinted? :D
    De ott nekünk nem volt robbanó szerünk. Kardok, pálcát, plazma és Bolter puskák. Úgy kapták szét a társaságot hogy sírva néztem végig. Nem igazán akartam elhinni.

Ezután jött a Vendetta. Letöltöttem a hordozható 88-as löveget. Megvettem. Visszamentem és gyújtó töltettel megöltem mind. :D Pedig nagyon csípem őket, de hát muszáj néha odaverni az állatnak hogy megtanulja a rendet. :D Lényegében 10 lövésem ment rá mire mind megdöglött. :D

Mondjuk azóta nem használom a Tigris tank ágyúját. Bár geci erős de rohadt nehéz, iszonyatosan hely igényes, és ha nem vigyázok úgy járok mint párszor. Valamit telibe lövök ami közel van. Aztán a fél banda repül 50 fele, pedig csak 4-en vannak. Velem együtt. :D

Azóta inkább, Battle Rifle vagy Chinese Sniper, ha meg közel jön Hunting Shot Gun HP lőszerrel.
    Így már nem nagy gond egy DC leszedése. :D