...
  • RPG Assassin
    Felvettem hát. Legalább is az utó karakter generátorommal vettem fel. Ez egy afféle GM eszköz arra az esetre ha valami gikszer lenne. Pl lvlup-nál nem adna perket holott a Nevada be van állítva vagy hasonlók. Én még semmivel nem találkoztam ami ilyen "fantasztikus" utalás lenne. Mindegy. Elfér...

Én a Fast Shot és a Good Natureddel szoktam kezdeni, előbbi nagyobb tűzgyorsaságot ad Guns és energy weapons 20%-al gyorsabban tüzelnek , az AP kosztja a guns és energy weapons fegyvereknek nálad 20% kevesebbek. Ami néha rohadt jól jön. Csak tudd szerelgetni a fegyókat utána mert 20% jobban romlanak is. A másik meg bónuszt ad Speech, Medicine, Repair, Science és Barter skillekre +5-öt.

Egyébként az a -10 Xp rohadt nagy veszteség neked. Nekem úgy hogy kivan csukázva az XP szorzó perk, Nevadában fel van tolva minden XP szorzó 200x-ra, úgy fejlődők kb 8 quest-enként 1x talán. Tegnap épp Karmokkal csatáztam. Illetve futottam előle és lőttem rá. Volt vagy 5. Ezek osztják a legtöbb XP-t a játékban leölés után. Hát. Egy szintet se kaptam... Már sima Fallout 3-ba is kész kihívás volt ezeket leölni, itt majdnem lehetetlen. Bár mondjuk a Medicine Stick vagy a Battle Rifle kifejezetten úgy gyalulja őket a másvilágra, mint zsenge taknyos a bársony huzatba, marha nagy távolságról, a Hunting Shotgun meg aztán ha közel ér, úgy szétkapja mint vakasszony a szúnyoghálót.