...
  • RPG Assassin
    Wild Wasteland? Én nem láttam ezt a perket a listában. Vagy csa kennyire vagy vagyok?

Mondjuk nálam van pár mód fent. Jópár. Igazából ilyen cuccok meg egyebek annyi nincs is. Főleg azokkal van tele a lista amik ilyen bugokat javítanak, valami módhoz tartoznak.
    Például a Project Nevada, MCM, Project Reality, EVE, WMX, Fellout,...stb stb.

Konkrét használható módként az Underground Hideout, Dragonskin Tactical A.+ hozzátartozó cuccok, Armory of Xzaax, Willow+Niner+PritveG, Advanced Recon+minden ami kell hozzá, Gun Runners arsenal kiegészítője és tunning csomagja és a Real Lighters and Smokers. :D

Mondjuk még ugyan visszafogtam magam a New Vegas esetén. Sajnos a játékmotor még a alap játékban a DLC-kel is elég gyengus, bár most le is kopogom mert nekem jól fut. Néha ugyan kirohad, de ezt az alap is megjátszotta.
    Kár hogy nem használták az Oblivion vagy a sima Fallout 3 motorját. Azok erősebbek voltak. Az Oblivion vagy a Fallout 3 nálam ott kezdett kiakadni már a módoktól mikor már egy ilyen 93+-os lista volt. De ott aztán minden fel volt javítva. :D

Itt mondjuk a kis bunkert csak azért szedtem le mert hála az égnek megint semmi normális épületet nem tettek bele amiben lakni lehet és rendesen használni is.

Egyébként és fegyvereket és lőszereket gyűjtök. Az UNH (under. Hideout ) segít is ebben mert ott van fal ahova ki lehet ezeket pakolni. De a berendezést és a minden kis vacak pakolgatását én is szoktam. :D Bár most újra kezdtem, de a Nuka Kólák típusaira megint rá fogok menni. Olyan jól néznek ki, főleg a kvarc vagy a győzelem. :D