...
  • Darun
    Az alapjátékra gondoltam. Nincs fent semmilyen mod és nem is tervezek felrakni.
    Azért kérdeztem mert pl. vettem a .45-ös pisztolyhoz két modot, de a Graham-től kapott neves fegyvernél rámegyek hogy mod és nem mutat semmit.

Meg van egy "érdekesség" a játékban, nektek már biztos feltűnt, nekem ez még csak az első végigjátszásom lesz. A Legio-nál -1 hírnevem van, mivel a Forlon Hope melletti faluban lemészároltam őket. Felvettem egy légiós ruhát így be tudtam menni a táborukba. A hírnevem így "neutral" lett. Viszont ha közel mentem a kutyákhoz vagy a legion explorerekhez azok megtámadtak. A vicc az volt hogy az első nem is rám támadt, hanem Cass-re. E-DE meg ott röpködött körülöttem, nem tudott csinálni semmit. Beszélni akartam a Caesar-al (nálam volt a medál, azért engedtek be az erődbe) de ha közel mentem hozzá, ő is rám támadt. Megöltem mindenkit a sátorban, közben már totál mínuszba ment át hírnevem, viszont még mindig légiós páncél volt rajtam, így továbbra sem támadt rám senki. A belső kapunál az őr még oda is szólt nekem hogy mennyire sajnálja hogy a Caesar meghalt. Arra rájöttem hogy ha megvárom míg rám támadnak és "önvédelemből" ölöm meg őket, akkor nem szakad a nyakamba az egész tábor. Így utólag visszagondolva, ki kellett volna próbálni mit csinálnak ha a Caesar páncéljában megyek végig a táboron :D