...
-
Darun #5040 Tudom hogy külön cég. Azt is sejtettem hogy nem az Obsidian fogja csinálni a Fallout 4-et.
Végülis valahol érthető hogy a tömeg igényeinek kielégítése a cél, mert ugye a tömeg fizet a játékért. Az hogy mennyit játszik vele (főleg egy Fallouthoz hasonló, nem online játéknál) teljesen lényegtelen. Egy ideje már azt is tudjuk hogy a játékosok jelentős részét az alkalmi játékosok teszik ki, nem a hardcore réteg, tehát az igények is változtak. Az Obsidian nagyon jó történetet szőtt a New Vegasba, viszont a játék technikailag sok szempontból visszalépés a F3-hoz képest, ami annyira nem követendő példa.
Ami meg a ME szériát illeti, a probléma ott kezdődött hogy a ME2-t már az EA adta ki és ők sajnos nagyon beleszólnak a fejlesztésbe. A legtöbb játék amit ők adnak ki, egyre gyatrább minőségű, bár az utóbbi időben sikerült néhány jobb címet kitolni, ami felteszem hogy nem rajtuk múlt.
Hotomi: az hogy Ulysess-t Graham után küldték honnan derül ki? Sajnos a névmemóriám elég csapnivaló és nem igazán tudok embereket megjegyezni, hacsak nem tudom rögtön személyhez kötni a nevet. Azt jól értettem hogy a tölteteket azért robbantották fel, mert Hopeville valami karavánút mellett feküdt amin keresztül a Légió kapott ellátást? És ezt akarta elvágni az NCR? Közben "beszélgettem" a csajjal, tényleg kiderült hogy barátnője volt. Ki az a Veronica? Bakker! Pedig a BoS küldit is most csináltam meg, emlékeznem kellett volna a névre, de ezt sem tudtam személyhez kötni, ezért eshetett ki :( Viszont a BoS bunkerben úgy tudják hogy Elijah hátramaradt a Helios One-nál és meghalt a többi katonával együtt. Legalább is az új főnökkel való beszélgetésből nekem ez jött le. Ráadásul Christine Írnok, miért nem egy paladint küldtek Elijah után? A vége nekem kicsit zavaros. A Courier rejtekhelye nem Ulysessé volt? Találtam ott holofelvételt amin az ő hangja hallatszott. És ő beszélgetett egy BoS csajjal. Mivel Christine-en műtét nyomai látszanak, BoS és csaj is, gondoltam hogy ő lehetett Big Empty-nél és ott lobotomizálták őt is. Bár azt nem értem hogy akkor hogy került Sierra Madre-ba.