...
  • Although
    Nézd nekem kimaradt a Fallout 1-2 Így én tudtam élvezni a 3-at is kivételesen a bethesdának sikerült pár jó karaktert betenni mint amilyen a boltos csaj a Megatonba meg a karakter apja, nekem a story is tetszett úgy ahogy. És végül is ők hozták be az nyitott világot a falloutba. A skyrimhez képest azért a fallout 3 egy jónak mondható alkotás. Nekem tetszett a 3 nem egy Falout Nv szint de az Obsidian szintjén ha két cég van még a világon illetve volt akkor sokat mondtam. CD projekt és a Bioware. És talán talán a funcom de ők már nem kalandjátékokat csinálnak. És persze pár kalandjáték készítő cég. Ennyi. Arra meg hogy valaha még egyszer rábízzák a Falloutot az Obsidianra kicsi az esély. Ez is szép volt tőlük hogy adtak egy NV-t nekünk. Az EA hoz képest ez még mindig egy jó cég :) Persze tudom ez téged nem fog vigasztalni. A szomorú az hogy nekem is bejön ez az open world világ és sajna a Bethesdán kívül nincs más. Most lehet lesz a Bioware csak kérdés kapunk egy második Bethesdát vagy lesz , fog maradni valami a régi biowareból is.