...
-
FO3-ban voltak CtD eseteim, de a FNV es Skyrim eseteben egyszer sem. Olyan stabilan futottak eddig, mind a ket jatek, hogy le a kalappal. Pedig FNV es Skyrim eseteben szandekosan, sose hasznaltam a quictravel opciot, egyszeruen "manualisan" setaltam mindig, ha mentem kalandozni. Unalmas volt szazadjara is vegigmenni a romok kozott, de valamit valamiert. Emiatt pedig a jatek motorja folyamatosan toltotte a palyakat, a helyszineket, zonakban respawnolo ellenfeleket, de megsem fagyott egyszer sem. Skyrimnel detto.
FNV eseteben volt talan ketszer, hogy ha a kalandozasokbol visszatertem Vegasba (a fohadiszallasra lepakolni a megtartando uj felszereleseket), a NVStrip eszaki kapujan nem tudtam belepni (ahol a robotok orkodnek), mert megallt a "loading" feliratnal a jatek. Hogy most megallt e, vagy csak lassan toltotte be, sose volt turelmem megvarni, ilyenkor lelottem a taskot, es ujra betoltottem a quicksavet.
Mindketto win7 alatt, es a konfigom is boven sok a jatekoknak, de a FO3 ehhez kepest remalom volt, igaz utobbi alatt meg XP ment, egy picivel gyengebb akkori konfigon (bar az is felette volt az elvarthoz kepest).