...
-
Erről mi a vélemény? Blackout ENB
Nemrég letöltöttem egy hasonló enb-t. Szép, gyönyörű lett tőle a játék de mivel nem lehet használni textúra szűrést és élsimítást ezért le is töröltem gyorsan. Ahogy elnézem ez szinte ugyan az, szintúgy nem támogatja ezeket.
Nagyon szépé varázsolja a játékot főleg ha az NMC texture pack is fent van de míg ez ilyen addig szinte élvezhetetlen. Legalábbis kis felbontáson (1360*768)
Más: láttam itt a modnál föltöltött valaki képeket amelyiken a modom van, NMC textúra pakkal és ugye az ENB. Nos, én próbáltam a textúra pakkot a modommal, olyan lagg show volt primmnél vagy vegasban hogy öröm volt nézni. Vagy instant CTD.
Írtam a srácnak hogy hogy is van ez, árulja már el hogy milyen gépe van hogy a kettő együtt megy. Mert még a small verziót is percekig töltögette Primmnél (értsd erős lagg), holott a Fallout 3-on is fönt van a textura pakk és minden probléma nélkül fut.
4 giga van a gépben hát öcsém ha ennél több kell ennek a csodának emelem kalapom :D Létezik hogy több kelljen? Főleg úgy hogy az alapjáték vígan futkorászik vele de ha aktiválom a modot rögtön behal.
Majd évek után fölteszek minden látványjavító modot mikor már Mari néni szebszámoló gépében is már 16 giga ram lesz XD