...
-
A vipereket, jackalokat a helyükre tettem, robotból elszórtan mojaveban de nem spawnolnak újra (és leginkább valami létesítmény mellé nem barangolna a pusztában), a raidereket leginkább vegasba, kisebb táborokba. A szuper mutánsok vannak még szétszórva mojaveban, de csak 5-6 csoport (kb 4-5-6 szuper mutit jelent)
Convictokat tettem le még primmbe, jó sokat, igazi tűzharc volt hisz a (respawnoló) lakosokra lőttek ergó tényleg olyan volt mintha megtámadták volna, elfoglalták volna a várost. (természetesen nem spawnolnak újra)
Kaptam már vissza jelzéseket hogy miket nem kellett volna, vagy máshogyan. Szvsz a raiderek illenek vegasba, sokszor megtámadják a karavánokat (ha pont arra mennek) így legalább van egy kis érzete hogy ezek valóban fosztogatók ahogy a nevük is mutatja. Fiendek meg csak annyi hogy több npc marker került le, így pl a fiendek területén akár 5-6 is rád támadhat.
A város kialakításban is voltak megjegyzések, az egyik hogy boulder cityt felrobbantották akkor hogy miért van 1 azaz egy háztömbsor épen lol.
Az hogy lore hű vagy sem mindenki eldöntheti maga, de szerintem az, csak a pálya sokkal inkább valóság hűbb, részletes és persze szórakoztatóbb.
Ez alapvetően egy esztétikai mod de azért belekerültek a régi részekből zenék (rengeteg felhasználatlan FO1 és 2 soundtrack csak ott csücsült a mappában) ellenfelek, hogy azért ne legyen olyan kihalt a város és persze pár loot.