...
  • Ryder62
    Másfél hete kint a modom a főoldalon :D Eddig három kompatibilitási patchet tettem föl: Freeside open, NV interiors és World of Pain.
    NVR-t is megcsináltam de fagyási problémák merültek föl.

Sokaknak tetszik, rengetegen azt írták hogy jó mod lett ami bekerülhet a nagyok közé ha minden más major moddal kompatibilis lesz. Viszont sokak meg patchek után sírnak. Persze mindig jönnek az újabb és újabb ötletek hogy csináljak már patchet minden kis modhoz is. Jah persze.

Igazából már nem érdekel, jó végre bekerülni a nagyok közé, de majd ahogy kedvem, időm, energiám engedi megcsinálom a maradék patcheket is. Most végre játszani akarok, mert napokig patcheket gyártottam. Jó ez a "híresség" de sok a hátulütője is.

Most már végre játszok, elkezdtem egy új játékot. Ezúttal very hard + HC mod on + Project Nevada. Mitmondjak? Néha jól megizzadok. Persze xp-t felére vettem hogy ne fejlődjek olyan gyorsan.
    Egy élmény így a játék, rengeteg quick load, rendesen kell taktikázni, mindenre számolni kell, sőt már nem az van hogy fejbe célzok csak vats-ban, hanem ha két ellen jön akkor lehetőleg lábra, hogy legalább az egyik lesántuljon ezáltal lelassítva hogy míg az ideér hozzám addigra a másikkal végezzek mert két ellen is úgy szét kap mint kisgyerek karácsonykor az ajándékot.

A project reality meg olyan gyönyörű viharokat csinál hogy öröm úgy sétálni. Tatyó tele, vánszorgok Novac felé, elöttem egy Viper csoport, korom sötét van csak akkor látom őket mikor villámlik, próbálok ellopakodni mellettük, persze mivel még csak level 5 vagyok mindvégig caution-t ír, így az utolsó idegszálamon táncol a játék hogy vajon mikor vált danger-re és támadnak meg a komor sötétből.

Meg mikor Brison Steve holtelt kutatom át, és hallom ahogy kint dörög az ég, megáldva a Interiors Lighting moddal amiben csak tényleg lámpáknál van fény így egy folyóson ha egy lámpa világít bizony csak ott van világos a környékén.

Nah ez kérem a felejthetetlen hangulat.