...
  • Ryder62
    Ha a zárt Vegas részekre gondolsz igen, néhány tárgyat letettem (sajnos, most távolíthatom el hogy az open freeside-al meg strip restoration moddal megférjen.)

Az nv interiors most húzott fel de nagyon. Nézem át geckben a modommal hogy hol kéne modosítani.

Tele ez a rohadt város ledeszkázott házakkal. Azokat nyitja meg? áhh dehogy miért is... Nem, a rohadt vasúti kocsikat amiket egytől egyig átrendeztem, eltávolítottam.

De nem egyet vagy kettőt , hanem az összeset.

Persze a mod topikjában megy a rinya "de hát nem kompatibilis a nagyobb modokkal ezért szart sem ér".

Most már tököm tele nagyon ezzel az egésszel, főleg hogy a döntő többség nem önálló modként nézi hanem hogy hát így nem jó mert nem műkszik ezzel azzal stb.

Persze elvárják hogy kompatibilis legyen 56 moddal. Így ránézésre a WOP, Freeside, Strip modokkal össze tudom hozni. Meg esetleg az NV interiors később ha lesz türelmem.
    Az agyonhájpolt de részemről utált electro cityvel nem lesz kompatibilis az biztos.

Viszont a Project Braziltól megkerestek hogy kéne nekik level designer. Még nem írtam nekik vissza, de sztem nem vállalom el mert az élet túl rövid ehhez.

Ezt a modot is valahogy tavaly november december környékén kezdtem, szóval egy éves munka majdnem. Szeretnék már játszani is végre a new vegasssal + még ott van a lonesome road modom félig amit szintén be kéne fejezni és ráadásként élni is kéne :D