...
  • Ryder62
    Igazából engem a Falloutban pont hidegen hagy a sztori.

Engem a végtelen szabadság, a világ felfedezése, a kalandok, a questek, az események vonzanak. Mivel sandbox játék a fonalat hamar el lehet veszíteni.

Nah ez az ami a Fallout 3-ban tökéletes volt, viszont a New Vegasban ezt nem kaptam meg. A világ sivár, egyszerű mint a bot, unalmas, semmit mondó, nincsenek interiorok szinte, ellenfelek erőssége vicc stb.

Most lehet azt mondani hogy kevés idejük volt de ez nem mentség. 2 év az 2 év. A pálya dizájnereket sorra rúgnám ki, ilyen okádék világot elém tolni no komment.

Ha én Geckel képes vagyok kevesebb mint egy év alatt Primmet normálisan kinéző, hangulatos kis várossá, Vegast normális várossá alakítani, és megtölteni objektumokkal a pályát akkor uram bocsájt nekik ez miért nem jött össze?

És ez nem az én elismerésem hanem az ő lustaságuk, hibájuk, bénaságuk nevezzük aminek akarjuk. Úgyhogy égjen csak a bőr a képükön.

Persze az OWB után reménykedtem hogy a Lonesome road egy bitang jó DLC lesz és visszahozza a Fallout 3 hangulatát és ismét egy jól kidolgozott, részletes várost és környékét látogathatjuk meg. Persze a DLC felénél már pofára estem úgyhogy az utolsó métereket úgy kúsztam végig.

Lehet szidni a Bethesdát de ők 2008-ban, egy részletes post-apoc játékot tettek le az asztalra mellyel vagy 800+ órát játszottam és még mindig nem fedeztem fel mindent. Annyi interior, dungeon volt a játékban hogy a városban és a metróban el lehetett lazán tévedni.

Sajnos ez van, mint írtam már korábban felőlem lehet akármilyen strori és quest-, frakció rendszer, nekem az nem játék hogy 2010-ben ki*asznak a mezőre amin van két treejosh meg egy szikla hogy nesze itt a nagy világ irány a játék :(

Valahogy a bethesda jobb ebben, ezért is várom a 4-et.

Hú, kicsit hosszú lett :P

Megjegyzés: Mindjárt kész a mod, ha minden jól megy holnap jön a LOD, teszt, majd a másik verzió elkészítése és mehet fel nexusra.