...
  • Although
    Örülök hogy tetszik. Ha ki kicsit értesz angolul egészen jó ez a cucc. :) Néhányan fikázzák a story szint miatt de azon már én is nevetek.
    Szóval most kickstarter keretében a project eternity-t készítik, Chris Avellone az egyik kulcsfigura aki szerintem hozta a Fallout new vegast is. Mindig érdekes volt ez a cég meg a Bioware által hozott világ. Épp beszélgettem az egyik ismerőssel a Conanba, magyar gyerek. Szóval Kotor1 és 2. Nagyon érdekes a Kotor 1 felejthetetlenen a Bioware tényleg a csúcs amit lehet tudni az rpg-ben de ez talán már csak a múlt. De Avellone és a többiek úgy érzem nem változtak meg. Kicsit sem :) És igen a Kotor 2 nehezebb dió mint az a Kotor 1 de a karakterek felejthetetlenek. Szóval az obsidian az nagyon top és tetszik hogy nem adják meg magukat a divatirányzatoknak mint a Bethesda akik topra fejlesztették a kaméleon stílust de sajna a Bioware sem a régi már :) Úgyhogy most várom a P. eternityt. És megpróbálom egyszer végigvinni a Skyrimot. :) Szóval ne add fel nagyon jó az FNv :)