...
-
Although #4834 Amit javaslok nagy általánosságban aki most kezdi a játékot. És szerintem idő míg észreveszi a nagy különbséget a falout 3-hoz képest, mert nem felszínen van. Érdemes mindig körülnézni, kutatni, benézni zsebekbe, nem részletezem.
Persze minden függ milyen karaktert képzelünk el!! Negatív vagy pozitív! A quest rendszere a játéknak követi a tetteinket. volt olyan hogy újrajátszásnál észrevettem valamit, pl elsőre végigmásztam a gyárat azért hogy teljesítsem a fickó kérést az információért, másodszorra belopóztam a szobájába és körülnéztem véletlenül találtam valamit és a quest frissült!!! Ahelyett hogy egy órán keresztül irtottam volna az adott akármiket 1 perc alatt megoldottam a feladatot.
Nem hiszem hogy van más open world játék ami ezt tudná. De nem felszínen van nehéz észre venni. mindig okoz meglepetést. Sajna kicsit kicsi és mindig keveslem met jó lenne ha minden egyes szitura lenne leképzett reakciója a quest rendszernek, sajna nincs. De így is aki belemerül, ért egy kicsit angolul az talán ugyanazt mondja mint én egy idő után. Hogy tudták ezt megcsinálni két év alatt.. :)