...
  • SaGa
    Barlangokban szaggatást tipikusan a monster mod és az awop okoz. Sok poligonból álló, nem épp optimalizált lények tömege.
    CTD-t nekem az RTS és a Wasteland Defense együtt okoz, ha kiépül a falu. Meg az, amikor barkácsolási célzattel kiszedek a ládákból minden komponenst és 1 tonna fölé nő a nálam lévő cuccok össztömege.
    Az, hogy a felrakott modokat kikapcsolod, nem biztos, hogy elegendő, elég ha a "javított" modellek ott maradnak a könyvtárban és használja őket a program. Sokesetben ugyanazt az ID-t meghagyják a modderek, ami a "gyári" objektumokhoz tartozik, csak "feljavítják" a modellt és nem optimalizálják...
    Amúgy nálam 130+ mod van fent, nem kicsik (AWOP, Project Nevada, MoMod, NVCF, Mission Mjoave, a két fejvadász mod, Lucky 38, Bison motel, stb..., de nincs különösebb gond vele, a fentebb írtakon kívül. Néha beakad egy kicsit, de nem tragikus.
    Most kezdtem újat, kiszedtem az RTS-t és a hozzá javasolt farmerkedős modot, mert úgy tűnik, hiába írták a Wasteland Defense-t elvileg kifejezetten az RTS-sel együttműködésre, összeakadnak. Az a baj, hogy igazából egyik sincs befejezve, mindkettőből kiszállt a fejlesztő, de az RTS-ben több a hiányosság, így az ment, bár lehet, hogy a farmert mégis visszarakom...