...
-
+ ennek a modnak a kis tesóját a leírt módszerrel töltöttem föl már lassan egy éve. Nem volt semmi gond. Csak annyi hogy sok user nem tud értelmezni dolgokat. Lépésről lépésre (open fallout mod manager and select fallout 3 és társai) mindent leírtam de sokan ott kérdezték kommentbe hogy hogy kell telepíteni.
Most azon gondolkodom hogyha kész lesz a mod átkonvertálom esm-be, mert ezek prioritást élveznek a szimpla esp fájlokkal szemben. Hülye biztosnak kell lenni a modnak amennyire csak lehet hogy ne legyen 80 komment arról hogy "hát bemásoltam ezt meg 60 darab másik terület modosító modot, csak hülye vagyok és nem tettem sorrendbe és a házból nő ki a hegy meg társai"
Már ott borulna minden ha az user a modomat lentebb tenné mint pl a vurts wasteland modot. Nah ott jöhetnek kapásból érdekességek mert sok üres területet beépítettem és ez a növény mód szépen beülteti mojavet fűvel fával. Eltudom képzelni Primmet vagy Boulder Cityt félig betemetve fákkal meg kaktuszokkal. Akár a A legenda vagyok sivatagi verziója is lehetne