...
  • Ryder62
    Akkor jó hogyha kilehet lépni mert nem a fagyással van a gondom hanem hogy az esetek 90%-ában resetelni kellett a gépet, mert nem tudtam bezárni. És mikor másfél óra alatt 3X kell resetelni akkor persze hogy már elküldtem a játékot mindenhová és a készítők anyjuk meg csuklottak. Lehet majd nyár folyamán neki ugrok még egyszer a játéknak, persze tele modolva.

Addig meg folytatom tovább a két félbemaradt pálya bővítő modjaimat mert így sose leszek kész.

Ha már modok, eszméletlen sok felesleg van fent nexuson. Player house modból már több ezer van, meg az ilyen idióta hülyeségekből mint hogy a sivatagból erdőt csinál, a hold helyet halálcsillag meg saturnus van stb

Persze ott vannak az igényes darabok mint wurts dead wasteland, textúra modok, ég, felhő, időjárás modok, random encounter stb. Eszméletlen nagy fíling volt múltkor a homokviharban törött csontokkal, fejfájással masírozni 5-6 szupermutáns között mindezt very hard fokozaton, hardcore modban.

Én egy olyan modot bütykölök ami a városokat (Primm, Novac, Boulder City) kibővíti, plusz utcák, házak stb. Az utakon roncsok és majd persze lesznek nagyobb dolgok, látni valók, map markerrel, ezen kívűl a játékban megtalálható de fel nem használt zenéket is hozzáadok helyszínekhez.

Primm:

+ készítek egy western beütésű kis várost is majd Las Vegas Lake közelébe is.

Egyenlőre ennyi, ötleteket várok hogy miket lehetne még beletenni.