...
-
De, ez a Lonesome Road modom. Adok hozzá új pályákat is :)
Nexusra mindig dobálok fel képeket. A nagy része már megvan csak mindig kitalálok valami újat :D
Már a Nexuson is azt kérdezgetik mikor lesz kész meg hol tartok, meg hogy írjak megjelenési dátumot de csak azt tudom mondani mint a nagy cégeknél: When it's done XD
Próbálok minél kreatívabb lenni. Egy map már majdnem kész, most a folytatásán dolgozok.
Egyedül a navmeshel meg a portalokkal leszek gondban de azok még messze vannak.
# Hotomi: Kösz, majd átnézem. Bár sztem YT-on van fent videó. Onnan néztem egy rakás dolgot.
A Pitt hangokat megtaláltam az New Vegas fájlai között. Azokat szeretném betenni a tunnel pályámhoz de ez egyáltalán megvalósítható?
Mert ha jól vettem ki vannak külön zene markerek (ezt vágom) és be lehet állítani a háttér zajokat is. A Worlds -> Regions menüben vannak az audió régiók. Gondolom ebben van beprogramozva hogy melyik zenét, hangot használja egy adott "kocka". De nem találtam olyat amit a Pitt használ, és nem is tudok újat létrehozni. Ezért kérdem hogy egyáltalán megvalósítható hogy a Pitt háttérzajait játssza le a pályámon?
# sevendoor: Lehet hogy elcsatangolt egy társad, vagy valahol otthagytad de ugye a játék úgy veszi hogy veled van. El kell küldeni véglegesen ilyenkor ki is írja hogy itt és itt megtalálható lesz a társad. Bármikor felveheted újra.