...
-
160 h a 3 kiegészítővel :)
(csak OWB 20 óra volt)
Találtam egy modot ami ablakos módban futattja a játékot de olyan mintha teljes képernyőn menne. Zsír cucc lenne fagyások ellen ha nem esne le 15 fps re helyenként ami egyébként a normál játékot indítva ugyanazon a helyen 60 fps. Úgyhogy választhattam hogy vagy tönkreteszem a gépem a folytonos resetelésekkel (igen, 2011-ben itt tartunk hogy ez a játék min 2-3 óránként csontra lefagy és sehogy sem tudok kilépni, marad a reset.) vagy nézem a szép laggot.
Istenem, ennyit még soha nem szívtam egy játékkal és sőt megmerem kockáztatni hogy rekordot döntött már: egy játék gyökérsége miatt nem reseteltem ennyit a gépem. Sőt a legutóbbi "patch" csak mégjobban elrontotta. Szóval most már az obsidiant elküldöm a k***a a****ba, hogy nem tudják legalább azt megoldani hogy hibaüzivel száljon el, vagy dobjon ki asztalra...
Már csak az utolsó javítás (?) ban bízok de már feladtam minden reményt. Számoljunk csak: esetleges 130 órás játék idő osztva 3-al = 43 fagyás átlagban. Esetek 95%-ában nem tudok kilépni. Egyszóval egy végigjátszás alat minimum 40 reset hmmm fincsi.
Special thanks: Obsidian . "Crash, crash never change..."