...
-
A New Vegas tényleg nagyon bír fagyni. Azt hittem, hogy a modok miatt, de nem.
ratgab:
1, Áh, ez se hasonlítható az FO3 verzióhoz. Ott azért ugye a földrajzi helyzet miatt is több volt az eső. Itt a Nevada skies nem adja úgy.
Bár a Fellout az ugye a sötétítést adja be (most néztem meg, vannak belső megvilágítás javítások, stb. még ezen kívül.+ fényesebb és nagyobb körben világít a Pipboy)
2, Aki csinálta a modot, rakott be eleve electro city hq-t. Napelemmel mennek (még ilyen plakát is van róla). Belerakott NPC-t is, electrocitys mérnök figurákat, akik itt-ott feltűnnek, javítgatnak. Talán még van 1-2 trafóállomás is, amit használnak.
(http://www.newvegasnexus.com/downloads/images/37908-3-1294854651.jpg)
5, igaz, az a neve. Gondot még nem tapasztaltam az új helyekkel kapcsolatban.
6, még annyira nem teszteltem, érdemes bővebben utánaolvasni.
("Heeding the call for a FNV MMM This mod gives you the ability to configure how active you want the wasteland to be. Want more creatures? How about faction warfare? Want the roads to be defended by those who own them? Want huge battles or do you want just a slight increase to what is already in the game? The choice is yours! ... "
De van egy Warzones-misanthropy nevezetű, na az durva. Belerak vagy 25 helyszínt, ahol folyton harcok mennek, pl. a Mccarrannál NCR-Fiends csetepaté.
9, New Vegas zenék? meh...
Anno az FO3-hoz is leszedtem több órányi NEM RÁDIÓ, hanem háttérzenét. Ott még lehetett helyhez, vagy csatához kötni a zenét. Dungeonban olyan dark ambientek mentek pl., hogy az embernek az az érzése volt, hogy "mi a fészkes fekete fenét keresek ebben az elátkozott labirintusban? haza akaroook menniiii...!" :D