...
  • ratgab
    Fent van, de még csak az alapjátékot nyúztam! CSak emlékeztem rá, hogy megjelenés után iszonyat pénzeket lehetett szerezni (nem mondanám, hogy olyan baromi könnyen, szóval nem értem a változtatás okát!)

A bajom az, hogy kiölték a kaszinózás lényegét (régebben imádtam, hogy többször vesztettem, mint nyertem, de ha nyertem akkor hatalmas összegeket, igazi kaszinó feeling volt)... már nem lehet nagyot szakítani... Guberálásból többet össze lehet szedni (mikor pl.: egy hunting rifle 50 %-on 1200-at ér)

Akkora problémák nincsenek, mert az elején megcsináltam a Börtön visszafoglalását (NCR Correctional Facility) az NCR oldalán (ergó az összes börtöntöltelék cuccát felszedtem és eladtam) és rendszeresen igavonó állatot csinálok a kariból (telipakolom cuccal), így csörgedezik a Caps.... Level 17-en 19000 caps-nél járok. Csak ehhez képest például egy Combat armor 25%-ról max állapotba javításáért elkérnek 12 000 caps-et (ráadásul az NCR, akivel puszi pajtások vagyunk). Ha így nézzük az a 19000 nem sok...