...
  • ratgab
    Viszont találtam egy baromi nagy "hibát" (az ellenfelek padlóra süllyedésétől eltekintve... ejnye Bethesda, hogy ezt miért nem lehet már javítani), mégpedig, hogy lekorlátozták a Kaszinókban a nyeréseket (emlékszem még amikor az Atomic Wranglerben 2,5- 3 óra folyamatos félkarú rablózás után kidobta a gép a 3 narancsot és kapásból nyertem 16 000 caps-et!)!

Ahogy elnézem az 1.4-es patch után már nem lehet nyerni csak a legnagyobb kaszinóban is max 7500-at.... Szomorú vagyok, mert annak idején az ATomic Wranglerben lehetett a legkevesebbet nyerni és mégis ott nyertem baromi sokat (azért sikerült, mert asszem 400 volt az egy karhúzás max tétje, így a naranccsal 40x-esét nyertem!

Sajnos azonban a max tétet a félkarúknál lekorlátozták 75 zsetonra, így már nem lehet nagyot kaszálni... Szomorú vagyok (ám kiderült, hogy 7-es luck alatt senki ne akarjon kaszinózni, mert csak szívni fog: 7-es lucknál 50-50 a nyerési arány a kaszinó és a játékos között, 8-ason már sokkal jobb a helyzet!)

Most van egy 8-as luckkal rendelkező karakterem és míg a félkarúknál lassan növekedett a nyeremény összege (habár ott lett volna nagy esélyem jócskán túllépni a limitet), de így is viszonylag ritkán nyertem, de nem lettem veszteséges. (korábban próbáltam 6-os luckkal és nagy szívások voltak)

Ellenben a blackjacknél 1x sem veszítettem 8-as luckkal (ami kb 3 másodpercenként 100 caps-et jelent). Így nagyon hamar elértem a Vikki and Vance-ben a nyerési plafont 2500 caps-et!

Hiába a kaszinózás már nem alkalmas nagy bevétel begyűjtésre.... Marad a cuccok cipelése és eladása!