...
-
"Meg kicsit kevés a quest is."
Ezt cáfolnám mivel több mint 50 küldi van. Abban viszont igazad van hogy szinte csak a questekkel lehet fejlődni. Ez nem is lenne baj ha lennének ellenfelek is. Mojaveban alapból sokkal kevesebb ellenfél van de egy idő után mintha eltűnnének. Mintha nem spawnolna a játék ellenfeleket. Meg mikor már 40-45-s szintű karakteremmel mászkálok és jön egy mini radscorpion, ugyan már. Körberöhögöm kétszer aztán egy ütéssel lecsapom. A Fallout 3-ban szerettem hogy a dlc-k szupererős ellenfeleket tedd be így azért még 30-as szinten is volt kihívás. De ugye a new vegasból ez kimaradt így majd 50-es szinten is a legerősebb ellenfél egy deathclaw lesz ami már akkor halott mielött feléd fordulna.
Olyan questeket bírtam amiben gyakorlatilag semmit nem kellett csinálni. pl menj el ide és hozd el azt. És ezeket megoldva dobálja a több száz esetenként több ezer xp-t. De tovább megyek, az owb-ben például egy párbeszéd alatt kijött a felirat hogy quest added, beszéltem pár mondatot az npc-vel, még ki sem léptem a párbeszédből de már kiírta hogy ugyan az a küldi teljesíve. OMG!
Szóval valahol hiba van a rendszerben mert nincsenek erős ellenfelek (max a deathclaw de az már 30. szint környékén könnyű elintézni de majd 50-es szinten gyerekjáték. Komolyan visszasírom a szuper mutáns overlordokat, a albino radscorpionokat meg a feral ghoulokat a fallout 3-ból.