...
-
Although #3960 Nagyjából mint Oblivion vannak a tulajdonságok meg a képességek. Ha ezt fejleszted akkor hosszútávon jó lehet. tény rövidtávon nehezebb mint a lőfegyver meg az energia fegyverek. És igen sneak nélkül nem annyira mókás komolyabb ellenfelek végeznek veled mielőtt odaérsz. Ezért írtam ha ilyen karim van akkor éjszaka mozgok. Lehetőleg elsőkörben felnyomom a sneakot 50-re és akkor már egész mókás :)De pusztakézhez is vannak jó perkek. Persze például a casadort meg a deathclawot jó sokáig kerülni kell de ez lőfegyverre is igaz. Obsidianos srácok nagyon átalakították rpg-re az FN-t. Talán a questek meg a világ hangulata meg az egész körítés az tökéletes. De egy kicsit meghagyhatták volna a harc általi fejlődés lehetőségét is. Mivel gyakorlatilag csak a questek adnak magas xp-t így ez hardocre rp-eknek jó de a régi fallout 3 rajongók egy része biztos szívja a fogát. Meg kicsit kevés a quest is. Így én is felraktam egy modot amivel több npv van a területeken mert egyszerűen baromi sokáig tart csak questekkel fejlődni :)