...
  • Ryder62
    Sztem arra gondolt a "félkész" alatt hogy a táj egy kicsit szegényes. A fallout 3 szépen mutat a motor alatt, a new vegas már kicsit szegényes a sivatagos környezet miatt. De a honest hearts ugye teljesen normális környezetben játszódik (nem poszt-apokaliptikus táj mint a fallout 3-é és nem is sivatagos) És látszik hogy ez a motor már nem képes arra hogy megjelenítsen egy élettel teli tájat. (vagy legalábbis a készítők nem tettek meg mindent hogy ez megtörténjen)

Egy haver kért tőlem egy módot hogy kicsit tuningoljam fel a Zion park növényzetét, elsősorban fákat kéne letenni. Mert sztem is kevés fa van a parkban. Szóval be van tervezve az is hogy egy olyan modot készítek amiben jóval több fa lesz a parkban, autóroncsokat eltávolítom stb.

Azt viszont szomorúan olvasom hogy az OWB kb olyan hosszú mint a Honest Hearts. Az sem volt hosszú pedig: röpke 7-8 óra alatt végigvittem úgy hogy minden küldit megcsináltam és mindent felfedeztem.

Egyébként a HH-hoz képest mennyivel nagyobb az OWB területe? Mert a Zion park nagyon kicsi volt.