...
-
rz #3789 Hello, azért írok mert nemrég vettem meg a játékot és lenne egy "kis" problémám vele. Bevallom először letöltöttem mikor kijött de nem tudtam akkorse játszani vele. Ezt betudtam annak hogy tört verzió és nincs patch. Viszont most hogy megvan az eredeti és már egy jó ideje próbálom a hibákat kiküszöbölni, de nem találtam egy jó megoldást se, pedig mindent megnéztem már amit csak lehetett.
Az első problémám az volt hogy olyan 10 percnyi játék után befagyott, azután kidobott és a képernyőm eltorzult. Gondoltam ez nem lehet más csak graf. kártya ezért lecsekkoltam a drivert stb. de nem oldódott meg. Aztán olvastam hogy a prototype c. játéknál is vannak az embereknek ilyen problémái ott az volt a megoldás hogy 512mb feletti karinál csak 1280x1024-ben vagy afelett megy. Így hát átálítottam és csodák csodájára így nem torzult a képernyő de még mindig kidobott egy 10 percnyi játék után az asztalra, ígyhát manuálisan is feltettem a legújabb patchet, összes létező drivert frissítettem, és még sok-sok mindent kipróbáltam de semmi nem működött. Végül levettem a grafot és beállítottam ablak üzemmódba. Így most olyan negyedóránként dob ki. Néha hibaüzenettel, néha csak úgy kilép magától. Valamint ha ki akarok lépni a játékból akkor is inkább kidob egy hibaüzenettel. Nem tudom mitévő legyek hisz a legtöbb embernek a patch megoldotte ezeket a problémákat. Amúgy a játék nem laggol, a gép jó hozzá - és ha már itt tartunk nem értem hogy lehet az hogy a fallout 3-nál semmilyen gondom nemvolt, itt meg nem tudok rendesen játszani pedig ugyanaz majdnem minden.
Szóval bárki akinek van valamilyen ötlete azt előre megköszönném mert már azon vagyok hogy fogom és kidobon az egészet.