...
  • Caine
    Elkezdtem játszani a Dead money-val, elsőre nagyon bejön.
    Tényleg olyan, mint egy túlélő horror és az Ocean's 11 keveréke :D, tele van érdekes újdonságokkal a játékmenet tekintve (köd, hangszórók, hologramok).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Most ott tartok, hogy megvan a csapat és elkezdeném felfedezni igazából a környéket. Az egyetlen gáz volt idáig a nagyon sablonos kezdés (gázosítás/cucc elvesztés. visszatöltöttem és pucéran mentem vissza, bár valószínűleg úgyis visszakapom a végén), de valahol érthető volt, mert űbertáp felszereléssel nem lenne nagy kihívás.

Újdonság / érdekesség a játékmenetben:
    A vörös köd sebez, ha belemész.
    Aludni nem lehet csak zárt helyen és ahol ágy is van, eddig ez csak a rendőrségen tudtam megtenni. Vécékből szoktam inni, hogy visszanyerjem az életerőt (a gyógyító cucc is ritka), szerencsére a sugárzás szintem magától lemegy egy idő után.
    Ha rádió, hangszóró közelébe mész, felrobban a nyakörved. Ezeket ki lehet iktatni.
    Az őr-hologramok megtámadnak, ha meglátnak, de el lehet lopózni mellettük és ki lehet iktatni a sugárzójukat (őket te nem tudod sebezni).
    Természetesen kevés a fegyver és a gyógyító cucc. Magas szint nem árt (32-diken kezdtem), lopakodás/zárnyitás/szájensz :) jó ha magas.

Egy szóval eléggé érdekes hangulata van a Dead Money-nak, egyelőre nagyon bejön, érdekes és úgy tűnik nem is lesz rövid.
    Még írok a tapasztalatokról, ha végigtoltam.