...
-
Imre84 #3203 Hello! Egy kis segítséget kérnék. A légiósok gondolkodás nélkül rám támadnak. Boone-t hátrahagytam. A légiósok táborára, ha ráviszem az egeret a térképen netural-t ír. Felvettem ugyan néhány NCR küldetést, de egyikben sem támadtam légiósokra. Korábban ugyan lemészároltam 1 járőrüket, de utána ha találkoztam velük, nem foglalkoztak velem. Volt 1 olyan küldetésem is, hogy egy NCR támaszpont eltűnt utánpótlását találjam meg. Ott rám támadtak a légiósok szó nélkül, és utána írta is a játék, hogy ellenségek lettünk, de ezt megoldottam úgy hogy visszatöltöttem, és stealtboy-jal hoztam el a cuccot, és így nem történt változás. Eljutottam cottonwood-ba beszélgettem légiósokkal, kiszabadítottam a foglyokat, még ezután sem volt semmi gond, aztán Nelsonban már szó nélkül rám támadtak, pedig nem vettem fel a küldetést, hogy szabadítsam ki az NCR-es katonákat. Most már cottonwoodban is megtámadnak. Ha felveszek légiós páncélt, akkor csak addig nem támadnak meg míg közel érek hozzájuk.
Vagy hagyjam a francba, mészároljam őket, és majd, ha lesz időm még egyszer játszani vele, akkor légiós küldetéseket vigyem inkább?
Eddig nekem úgy tűnik, hogy a térkép jelentősebb részén van jelen az NCR, és több küldetést is adnak.