...
  • Sir Quno Jedi
    Totál irreális már ott a játék. Én szervóvértben, level 30, minden ide voantkozó skillem maxon. és ők meg simán lerohannak kint is és beng, a VATS-ot nincs néha idő megnyomni (vagy megnyomod, de már nem jön be) és halott vagy. Kissé gyors. A vicc, mikor messziről fejlövögetjük őket és bár sisak az nincs rajtuk, de megkarcolni is alig lehet őket?!?! Tök reális. Vagy a képébe űríted valamék sorozatlövőt és ő nem is lassít, csak rongyol neked. Ezek a légiós/közelharcos részek azok, ahol majdnem uninstalláltam a gammát, mert ez egy faszság. Akit én pofánkúrok gaussal, vagy magnummal, vagy bármi durvával, az ne futkorásszon már boldogan fütyörészve utánam, mert bexarok. HA nem találom kritikus helyen és kiritkussal el, akkor oké, védje meg a páncélja, de tuti fejlövéseknél??!??!?! És mióta ad a bőrszarjuk, ami rajtuk fityeg 18 feletti DT-ket?!?!? Nóóóómális, a szervóm ad 25-öt, meg a sisakja 5-öt.

A vicc, hogy 20 métereket repülök ha megütnek, mer ballistic fist. Így tényleg nagyon élvezetes harcolni.