...
-
Caine #3117 Végigtoltam hardcore-on is (100 acsi, az száz acsi), azaz inkább rohantam. 12 óra 
Amúgy én mindig alacsony karizmával toltam, 10 körüli barterrel is annyi pénzem volt, nem tudtam mire költeni, a követők meg felállnak a csata után (kivéve hardcore) tehát tök mindegy, mennyi plusz ellenállást kapnak.
IQ viszont mindig magas, mert ettől függ repair/science/medicine (nem is kicsit) valamint a legfontosabb: a skill pontok. Nem mindegy, hogy szintenként 16-17-et kapsz, vagy csak 12-öt. Ez harminc szint alatt 100-150 skill pont is lehet. Ez nagyon nem mindegy.
A másik amit mindig magas tartok az a luck. Minden fallout játékban fontos szerepe volt, egyrészt a criticalok miatt, másrészt játékmenetben is. Ez itt is így van, ráadásul itt fontos szerepe van a kaszinókban is, 9les luckal már elég könnyen lehet bankot robbantani :DDD
Így jobban belegondolva, egy olyan karakter, akinek magas az IQ-ja, de alasony a karizmája, az tipikusan egy dr.House karakter. Nagyon okkos és nagyon tahó :D:D:D
Most hardcore-on egy melee karaktert csináltam, mert egyrészt van súlya a lőszernek, másrészt kíváncsi voltam. Hát, meg kell mondjam iszonyat durva. Egy ballistic fistel, vagy egy sishkebabbal eléggé megállíthatatlan (főleg ha piromániás
+piercing strike+slayer+ninja).