...
  • SötétBarom
    Na túl vagyok az első olyan részen, ahol keményen küzdenem kellet.. Van Graff famíliát tettük volna helyre Cass-el, ambár első próbálkozás alkalmával világossá vált, hogy komolyabb előkészületekre lesz szükség :DDD

Hazaugrottam a 38ba, elővettem a szekrényből egy stealth boyt, majd módszeresen kirámoltam a boltjukat :> (sok plasma mine). Utána megint haza ugrottam, szóltam Cassnek, hogy jöhet, majd a hálószobában feltankoltam: grenade rifle, frag mineok, gauss rifle max charge ammoval, meg C4 (amit még most sem tudok felrobbantani :DD). Teleraktam aknákkal a bejárat környékét, aztán sneakből ledurrantottam simont, az őrt :DDD 10 másodperc múlva meg ömlött ki az ajtón a sok fasz, bele az aknákba :DD Utána adtam nekik a gránátvetővel (meg Cass a plasma casterrel :>>), elpatkoltak pillanatok alatt.

Utána bementünk, aztán a gaussal kivégeztem a két férget. Felmarkoltam a maradék cuccot, a gun runners kiosknál meg elsütöttem, és vettem egy hibátlan marksman carbine-t, meg egy anti-material puskát. :>

Ami viszont felkúrt: a Crimson Caravanos arcok likvidálása elbaszta az NCR repemet. :,<