...
  • ratgab
    Cáfolnám az állításokat: nem villan be semmi a játéktérbe, ahova zoomolsz a fegyverrel azt fogod látni közelebbről. AI meg úgy észrevesz mint a pinty ha nem settenkedsz és/vagy nem olyan ruha van rajtad, ami nem nagyon vagy csak csekély mértékben ad ki hangot.

Sztem az AI-val Alpha protocolban sok baj nincs, játékmotor kicsit fura, de szerintem megfelelő, inkább elavultnak mondanám (2-3 éve készült)

New Vegasban a motorral nem lesz gond, amúgy meg történet, párbeszéd, döntések és hatások terén az Alpha protocol akkorát tett az asztalra, mint sok több milliós költségvetésű játék nem.

Ha ebből indulunk ki, akkor Obsidian New Vegasban az F3-ban debutált szerintem jó harcrendszert kicsit tovább csiszolja és sztori, interakció, párbeszédek tekintetében még rátesz egy jó nagy lapáttal a hangulatra.

Ezek az én előérzeteim a játékkal kapcsolatban ,ezért is (nem szoktam ám sűrűn ilyet csinálni) terveztem be, hogy az első értékelések (preview-k) megismerése után már veszem is meg a játékot.

Egy Obsidianos fejlesztő nemrégiben kibukott és elmondta, hogy az Alpha protocol fejlesztése alatt igen nagy fejetlenség volt a fejlesztőcsapaton belül, ellenben a New Vegas teamje nagyon összefogottan, tudatosan és összeszededten végzi a fejlesztést és szerinte az a projekt nagyon jól és nagyon jó irányba halad.

Royal: Fallout 3-at Bethesda készítette, ugyanúgy, mint obliviont. Érdekes módon mindkettőnél ugyanazok a kifagyások voltak jellemzőek.
    Ezt az Obsidian készíti, ha legutóbbi projektjükből indulunk ki (Alpha protocol) igencsak stabil játék lesz (nálam egyszersem fagyot, ugyan kilépéskor néha hibával lépett ki, dehát az kit érdekel).