...
-
Hotomi #163 Most hirtelenjében annyi cikk jelent meg. Nem győzöm átnyálazni. Nah amit eddig olvastam:
Két gecko faj lesz mint a második részben: Sima és Tűz Geckok( érdemes lesz messziről lekapni őket mert közelről tűzet okádnak ránk)
Ahogy régebben is írtam, ha rá lősz az ellenfeledre és az életerő kijelzője mellet megjelenik egy vörös pajzs ikon akkor célszerű lesz páncéltörő fegyvere váltanod.
Ha jól olvastam minden közelharci fegyverhez spéci animációkat kapsz + különlegese képességeket, pl egy golfütő használatakor spéci golfozó animációval kenned szét az ellent.
A brahminok mellé kapunk egy újabb mutáns házi állatot: Big Horners (Nagy szarvúak?), mutáns kosok, és elégé ellenségesek lesznek.
A Bevezető nem olyan hosszú lesz mint a háromban, kikaparnak a sírból - a doki felgyógyít - megkapod a PipBoy-t - beállítod a tulajdonságaidat, képzettségeidet - és irány a psuztaság.
New Vegasban két nagy frakció fog egymásnak esni: az NCR és a Ceasar Legion, bármelyikük oldalára is állsz a másik ellenségként fog kezelni.
Az Acél Testvériségnek nem sok szerep fog jutni, hozzák majd az első két részben megismert formájukat: technológiákat fognak gyűjtögetni, nem fognak szupermutánsokkal, enklávésokkal bajlódni.
Nem lesznek vezethető járművek a New Vegasban.
A gyerekeket továbbra sem lehet majd megölni, de nem lesznek olyan idegesítőek mint a háromban.
A játékban szereplő fegyverek:
Fegyverek és kiegészítőik
Egyes fegyverek sokkal hatékonyabbak lesznek ha nem fejre, hanem lábra lövünk.
A szupermutánsokból is két fajta lesz: Nightkinek az első részből megismert Mester elit, intelligens katonái, és a második részben a Katonai bázisról kijutott 2. generációs szupermutánsok akik gyengébbek és ostobábbak a Nightkineknél.